.
Om golfsidan
Om golfsidan
Generell information om golfsidan
old golf
Om golfsidan
Tanken med Golfsidan är att det ska vara en tjänst på nätet som ska passa alla typer av golfare. Här ska det finnas tjänster för de som är tokiga i statistik men också funktioner för de som kanske är mera intresserade av att träffa andra golfare.

Visionen är att skapa en av de bästa golfsidorna på nätet med allt vad det innebär. Arbetet för att nå det målet pågår hela tiden.....

Kontakta mig
Gör du enklast via mail till golf@vessgard.com
Varför utvecklades golfsidan?
När jag började spela golf sommaren 1997 insåg jag att den bunt av scorekort man samlar på sig efter en säsong lätt blir liggande i en låda någonstans. Eftersom jag var lite nyfiken på att kunna få en översikt över när, var och hur jag spelade började då leta efter ett golfstatistikprogram som skulle passa mina behov. Då jag inte fann något program som hade de funktioner jag önskade började jag under 1998 att utveckla en golf-applikation för windows som jag använde ett par år.

Senare väcktes iden att utveckla en webbsida istället. När jag blev drabbad av krisen i it branshen 2001 så tog projektet riktig fart och i april 2002 var den första versionen av golf.vessgard.com färdig lagom tills jag fick nytt jobb :)
Framtidsplaner
Alldeles nyligen (2008-07-01) lades en helt ny version av tjänsten upp. Det var den tredje riktigt stora uppgraderingen sedan starten 2002. Innan den här säsongen tar slut kommer det att komma flera mindre releaser med nya spännande funktioner.Har du några ideer på nya funktioner så skickar gärna ett mail till golf@vessgard.com eller skriv en rad eller två i forumet.
Tack till...
Golfsidan hade inte blivit vad den är idag om jag inte hade fått hjälp i uppstarten av Daniel Ulander och sedan senare av Thomas Atterberg.

Ett stort tack ska ni ha båda två!
.